Wie liet Nicki Minaj los?

Sommige dingen snap ik niet. Waarom mensen liegen tegen mensen waar ze van houden, waarom sommigen niet begrijpen dat ‘verlichting’ meer betekent dan ‘een lamp’, waarom meisjes met blote benen door de sneeuw lopen, waarom er überhaupt oorlog gevoerd wordt (waarom de lucht blauw is, het gras groen.. blabla, ik dwaal af). Maar vooral: wáárom Nicki Minaj is losgelaten (en door wie). En waarom ze fans heeft.

Nicki Minaj (uitspraakk: Nikkie Mienaasjzz) volgens wikipedia: Onika Tanya Maraj (Saint James, 8 december 1982), beter bekend als Nicki Minaj, is een Trinidadiaanse rapper en zangeres die werkt vanuit de VS.

Say whuaat? Goed, haar naam is Onika Tanya Maraj. Aangezien we Minaj uitspreken als Mienasjzz, zal het dus ook wel Marasjzz zijn. Ze komt uit Trinidad, wat blijkbaar boven Venezuela ligt en wat weer bij Zuid-Afrika hoort. Verder lees ik dat ze 29 is (dat heb ik helemaal zelf uitgerekend, woohoo!). Persoonlijk vind ik dan dat ze zich even heel hard mag schamen.

Want op je bijna 30e zo rondhuppelen, als een mislukte poging van een combi tussen Lady Gaga en Katy Perry, is héél beschamend. En als wat zij doet ‘rappen’ wordt genoemd zijn wij allen gedoemd. Bah bah bah. En ze is ook nog eens zangeres. Maar goed, dat zijn we allemaal tegenwoordig.

Ik heb een ‘hit’ van haar opgezocht op youtube, en vond er eentje onder de bescheiden naam ‘Stupid Hoe’. Hoe? Hoe? HOER!

Wie lacht er al om de ironie? Ik zal de clip hieronder plaatsen, lach gezellig mee zou ik zeggen.

Het lijkt alsof ze bedoelt: als er maar hard genoeg een bass onderboemboemboemt, als ik er maar kleurrijk genoeg uitzie, als mijn tieten drie keer opgepompt zijn (check ‘Super Bass’, ook zo’n vette hit), als ik maar iemand anders de grond in boor (alsof stomme hoer op iemand anders slaat in plaats van op zichzelf (of mag ik dat niet zeggen?)), als het maar lijkt alsof ik moeite doe, nou dan krijg ik wel fans hoor.

Ik heb meelij met al die meisjes die fan van haar worden. Arme meisjes. Waar gaat het in godsnaam heen met de muziek?

Oh, hoor mij nou! Ik noemde dit afval zojuist ‘muziek’. Stom van me.

Advertenties

7 thoughts on “Wie liet Nicki Minaj los?

  1. Echt om te janken, heb het sws nooit echt op haar gehad. Sws niet op die Lady Gaga na apers. Lady Gaga heeft tenminste nog een gedachte achter hoe ze eruit ziet enzo, en personen zoals die Nicki merkt dat dat populair is en gaat vervolgens ook zoiets doen.. Echt kansloos hoor.

Laat van je horen: reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s