Dingen om te doen als je onder de douche staat

Hieronder staan een aantal dingen die je zou kunnen doen als je onder de douche staat. Tegen de verveling, enzo.

1. Shampoo in je haar doen en hiermee je haar schoonmaken. Denk eens aan de gevolgen als je dit zou doen op droog haar, wat een kliederboel zal dat worden! Hetzelfde geldt voor conditioner/crèmespoeling (laat je niet voor de gek houden, die dingen zijn precies hetzelfde), laat dit liever op nat haar intrekken.

2. Voor de mensen met het dubbele X-chromosoom: staand plassen. Het is beter voor het milieu, en nog belangrijker: eindelijk kunnen wij het ook! Bam jongens, in your face! Zorg wel dat je alles goed wegspoelt. Klein dingetje: grote boodschap graag in de wc, dank u.

3. Je neus in je hand snuiten. Lekker makkelijk, geen gedoe met papiertjes meer en alles spoelt zó het afvoerputje in. Daarna kun je je handjes fijn meteen wassen, want je staat toch onder de douche.

4.  Jezelf scheren. Ooit je benen geprobeerd te scheren op het droge? Doet pijn hè? Doe dus maar lekker onder de douche, hoef je meteen niet zo te klungelen met iets wat scheerschuim heet. Ook een handige tip voor mannen, ligt de wasbak eens niet zo onder het haar. Belangrijk punt: geen scheerapparaten of electrische/met batterij gevulde ladyshavedingen gebruiken. Gaat vast niet goed.

5. Tekenen op de muur of op de deuren van de douchecabine (als je die hebt). Alles gaat heerlijk onder de condens zitten, dus laat de Picasso in jezelf los en draw something!

6. Zingen. Sommige mensen klinken nu eenmaal alleen goed als ze kunnen genieten van de akoestiek van een badkamer. En van veel water om dit vervolgens te dempen.

Ik zeg niet dat je deze dingen MOET doen of dat ik het je aanraad. Ik zeg dat ’t eventueel mogelijk is. Ik sta niet in voor de gevolgen.

Advertenties

8 thoughts on “Dingen om te doen als je onder de douche staat

  1. Pingback: Dingen om te doen als je examens hebt | Elise's blog

  2. Bij nummer 2 moet ik denken aan iemand op 9gag die (pas op: dit is een smerig verhaal) de grote boodschap in de douche deed en het dan richting wc gooide, if you know what I mean. Zooooooooooooooo vies, gadverdamme.

Laat van je horen: reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s