Here’s my number, you better call me

Hey, I just met you, and this is crazy! Here’s my number, call me maybe ♪♫

Ten eerste: alsjeblieft, nu heb je ‘m ook in je hoofd. Ik vond ’t eerst een verschrikkelijk nummer. Veel te vrolijk, zo’n happy huppelmeisje, bwuh. Toen zag ik de clip, en vond ‘m iets minder vreselijk. Nu heb ik ‘m zo vaak gehoord dat ik niet anders kan dan gewoon meezingen (hoewel ik de tekst eigenlijk nog steeds niet helemaal ken, en ik vind dat wel een goed teken).

Ik heb ’t helaas nog nooit meegemaakt dat ik een nummer van iemand op ’n papiertje kreeg. Wel vaak zat nummers uitgewisseld met iemand die je net leert kennen, maar daar blijft ’t bij. Ook heb ik zelf nog nooit mijn nummer op een papiertje gekalkt met de tekst ‘bel me’ (ook zonder die tekst heb ik ’t nog nooit gedaan trouwens).

Het lijkt me ook maar een vreemde ervaring. Je krijgt een papiertje met een nummer in je hand gedrukt (of je vindt ’t in je tas, ook leuk), en dan? Eerst blij zijn dat iemand jou zijn/haar nummer heeft gegeven, maar verder? Ja, terugbellen dus. “Hoi, eeehm. Ja, ik kreeg een briefje met dit nummer, dus ik dacht ‘kom, ik bel eens!’ haha ja. Ehm. Dus.” Beetje lullig zou zijn als je zo’n antwoord krijgt: “Oh hai. Eeeeeehm, ben jij dat blonde meisje die ik zag op ’t station, of die met bruine vlechten in de bus op weg naar Appelscha? Oh, je bent geen van beiden? Oh..”

Ik vind ’t maar een vreemd gedoe. Als ik contact zou willen met iemand zou ik gewoon tegen ‘m aan gaan lullen, in plaats van diegene een briefje geven (overigens heb ik een vriend, dus maakt dit voor mij niet veel uit, maar toch). Als je ‘m een briefje geeft zit je vervolgens dagenlang in spanning te wachten tot hij je ein-de-lijk eens opbelt. En natuurlijk is hij je allang vergeten en moet je helemaal uitleggen wie je ook alweer bent.

Zou jij iemand je nummer geven, in de hoop dat hij/zij je óóóóit nog eens belt, maybe?

Advertenties

17 thoughts on “Here’s my number, you better call me

  1. Ik heb wel een keer een visite kaartje van een jongen gekregen met de boodschap ‘Bel me’. Na drie dagen nadenken heb ik een smsje gestuurd, bellen durfde ik niet haha. Voor de rest heb ik ook nog nooit mijn nummer zo op geschreven en bij iemand in de hand geduwd, het moet sowieso eerst een beetje klikken voordat ik mijn nummer zomaar geef.

  2. Ik zou het wel spannend vinden als iemand dat zou doen (bij mij, ik zou het zelf niet zo snel doen). En dan bedenken wie het zou kunnen zijn.
    Maar nee, niet meegemaakt, alleen als ik mensen al gesproken heb, niet als ik ze écht helemaal niet ken.

Laat van je horen: reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s