In je kont genaait

Een poosje geleden kwam ik op 9Gag dit plaatje tegen. Ik snapte niet waar in hemelsnaam dit nou weer vandaan kwam en bekeek de comments eens. Het bleek van de film Human Centipede te komen. Nieuwsgierig als ik was ging ik de wikipediapagina daarover eens lezen.

Ik ging bijna over m’n nek.

Sindsdien heb ik er af en toe nachtmerries over. Ik heb de film zelf nog nooit gezien en ben voorlopig ook nog niet van plan om ‘m te kijken, want het idee is écht misselijkmakend. Wat ik me kan herinneren wat ik gelezen heb (want ik durf gewoon niet alles opnieuw te lezen op wikipedia, maar zoek ’t vooral op als ook jouw nieuwsgierigheid is gewekt) is dat een of andere plastische chirurg met pensioen is gegaan en zich verveelt. Hij is gefascineerd door een centipede, een vies klein kut beest met miljoen pootjes. Hier ben ik ’t een beetje kwijt. Hoe dan ook, de nutty professor wil hier een menselijke variant van maken, de Human Centipede dus. Hij lokt onschuldige reizigers zijn huis in en naait de mond van de één aan de kont van de ander. Of zoiets.

Centipedes zijn sowieso enge vieze beesten (Google maar eens, yugh) en dit hele idee is gewoon vreselijk luguber. Walgelijk. Helaas ben ik ontzettend nieuwsgierig en ik ondanks dat ik huiver bij het idee, wil ik de film tóch ooit zien. Omdat ik gewoon wil weten hóe en wát en alles. Het is én fascinerend en ontzettend walgelijk en goor en luguber en misselijkmakend.

Kan iemand mij vertellen of de film écht zo ranzig is? Enneh.. iemand al nieuwsgierig?

Advertenties

20 thoughts on “In je kont genaait

  1. Ja ik heb wel eens van de film gehoord, bij South Park komt dat ook in een aflevering voor. Ik ben al misselijk van het lezen van jou beschrijving, dus ik sla de film graag over.

  2. Ik herken je gevoel. Een vriendin van me zei ooit:”Wil je iets disturbings zien?” Nou, tuurlijk wilde ik dat, wist ik veel, dacht dat ik een of andere schaarsgeklede bouwvakker te zien zou krijgen. Zegt ze:”Google the Human Centipede maar.” Gedaan, Ik heb een week niet tegen haar gepraat, zo boos was ik. Iehl iehl iehl. Ik ben heel bang dat het iemand op ideeën brengt :’)

Laat van je horen: reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s