Recept: blog met smoezen in azijn

Dit recept is bestemd voor twee personen.

Ingrediënten
– een blog
– een stapeltje smoezen (deze zijn per 12 verkrijgbaar, ik raad je aan één pakje te kopen. Uit een tube smaken ze minder vers)
– een werkende internetverbinding (het liefst wifi, daar blijft het geheel knapperig van)
– water
– azijn

Bereidingswijze
Laat de oven alvast voorverwarmen op 250 graden. Men neme vervolgens een blog die in het slop is geraakt, met voorkeur eentje geschreven door een twintigjarige (deze zijn vaak het sneust). Snijd het met een scherp mes aan hele kleine stukjes. Doe het in een kom en laat het één uur in een hoekje staan, zodat het zich eens stevig kan schamen.
Vervolgens pak je het stapeltje smoezen. Kies een paar lekkere smoezen uit, bij voorkeur die als “ik had schoolwerk te doen” en “ja maar ik heb ook nog een sociaal leven”, en natuurlijk de favoriet “het ontschoot me gewoon”. Zorg dat je in totaal zo’n 750 gram hebt en dompel ze onder in azijn. Zorg dat ze helemaal doorweekt zijn geraakt en meng ze, na de schaamtijd, door de gemalen blog heen. Laat dit nog een uurtje in een hoekje staan (gij zult zich nooit genoeg schamen).
Aangezien de oven nu al minstens twee uur staat voor te verwarmen wordt het tijd om de hele zooi erin te mikken. Bak voor 2 uur op 250 graden. Na een uur zal het schaamrood zich op de kaken vormen kan het geheel worden afgeblust met wat water. Pluk daarna wat verse wifi uit de lucht en gooi dit in een blender, om het vervolgens over het geheel te strooien. Zet ‘m dan terug in de oven voor dat laatste uurtje.

Tadá, uw eigen weinig producerende blog, gemarineerd met smoezen en knapperige wifi.

Eet smakelijk!

Dit gerecht staat niet garant voor een herhaling.
Met andere woorden: misschien verschijnt er binnen twee maanden nóg wel een blogpost! Stel je voor!

Advertenties

3 thoughts on “Recept: blog met smoezen in azijn

Laat van je horen: reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s