Superboeiende informatie hierzo

Ik ben ontzettend hypocriet. Ik merk aan mezelf dat ik er niet vrolijker van wordt als mensen mijn vraag met sarcasme beantwoorden. Het voelt alsof ik niet serieus genomen wordt (het feit dat ik een klein blond meisje ben dat 16 lijkt helpt daarbij ook niet).

Het stomme is natuurlijk dat ik zelf vragen als “Vind je het leuk dat je je rijbewijs hebt gehaald?” beantwoord met “Nee echt vreselijk, die onafhankelijkheid”, of iets in die richting. Het sarcasme begint langzaam mijn tweede natuur te worden in het dagelijks leven en ik moet soms twee keer slikken als iemand me een vraag stelt.

Dus hé, gezien dit écht bij me pas (supertof natuurlijk) moest ik hier écht een blogpost over maken, want ik weet hoe interessant jullie dit vinden. Sorry dat ik jullie zo doodgooi met al mijn boeiende blogposts de laatste tijd. (Oké in een artikeltje komt het toch wel minder goed over)

Ik heb overigens nooit gemerkt dat ik vaak sarcastisch reageerde, totdat iemand me vroeg “Jij antwoordt best wel vaak met sarcasme he?” en ik wilde antwoorden “Nee nooit joh”.

Advertenties

6 thoughts on “Superboeiende informatie hierzo

  1. Oké, dit is echt eng herkenbaar. Al kan ik meestal wel op tijd inschatten wanneer het tijd is om te stoppen, en mijn vaders kant van de familie niet (daar heb ik mijn sarcasme-erfenis vandaan). Als ik dan bij een familiebijeenkomst ben, en die hele kant is met elkaar aan het praten, dan weet ik ineens weer dat sarcasme soms gewoonweg strontvervelend is ;-)

Laat van je horen: reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s