Over mij en deze blog

Ondertussen ben ik 23 en woon ik in Arnhem maar ik ben nog wel net zo lui als toen dus ik heb geen zin de boel te hertypen.

Ik studeer nog wel steeds journalistiek. Beetje triest eigenlijk.
IMG_20130304_161728Elise: 

Twintig / herfstkindje / opgegroeid op een boerderijtje in de Achterhoek / grote zus / op kamers in Zwolle / braaf derdejaars journalistiekstudentje / klein / grammarnazi / zingt in een bandje / leest veel / liefde voor Harry Potter-boeken en films / Pokémon op de Gameboy Colour / series / houdt zo af en toe wel van gamen maar faalt hard / your avarage girl-next-door / zo’n irritant positief persoon / lachen op foto’s is moeilijk / schrijft wegens gebrek aan discipline ook voor de Columnisten van Catan

Waarom een blog?
Sja, waarom niet?

Ik heb het vaker geprobeerd, een blog starten. Het starten ging prima, het volhouden wat minder. Toch bestaat dit blogje al meer dan ’n jaar (hoera!). Om ’t verder even lekker uit te leggen, plaats ik hieronder een blogtagding.

 • Waarom ben je met je blog begonnen?
  Ik ben een blog begonnen omdat ik eigenlijk gewoon een plek zocht om te schrijven. Ik studeer dan wel journalistiek, maar een opdracht om over een bepaald onderwerp te schrijven is toch anders. Hier bepaal ik zélf wat ik schrijf en wat op deze blog komt te staan. Deze blog gaat gewoon over mij, over wat ik leuk vind en wat ik doe.
 • Hoe kom je aan de naam van je blog?
  Da’s een goeie. En ‘k heb eigenlijk geen idee. Elise has a blog. Ja, Elise heeft een blog. Ik geloof dat ik erover zat te denken in het Engels te bloggen (waarom in godsnaam weet ik ook niet meer) en gewoon alle opties open wilde houden. Elise has a blog, dus. Vind ‘t overigens een ontiegelijke kutnaam dus hij zal binnenkort nog wel veranderen denk ik (suggesties, anyone?) Sinds 20 september 2012 heet deze blog ikbenelise.wordpress.com. Omdat ik dat een beter naam vind, daarom.
 • Hoeveel bezoekers heb je ongeveer?
  Ja deze vraag vind ik nogal stom eigenlijk. Who the hell cares? Op dit moment zegt mijn sitemeter(.com) (want wordpress kan geen bezoekers tellen, alleen views. STOM) dat ik 37 bezoekers gemiddeld heb per dag. Maar soms is dat een stukkie meer en soms een stukkie minder. Dus aan die info had je niet zo veel he?
 • Wie werken er mee aan je blog?
  Niemand. Al deze rotzooi komt regelrecht van mezelf.
 • Wat is het leukste dat je hebt meegemaakt door je blog?
  Mensen ontmoet, en mensen gáán ontmoeten! En dat mensen in reallife naar me toekomen en zeggen hoe leuk ze mijn blog of een artikeltje daarvan vonden. Daar word ik echt blij van! Of reacties zoals “Elise, whát the FUQ stond er op jouw blog man!?”. Kijk, da’s nou leuk. Of dat vrienden tegen elkaar zeggen “joh heb je dat niet gelezen op Elise’s blog laatst!?”. Helden.
 • Hoeveel comments krijg je gemiddeld per artikel?
  Ehm. Goeie vraag. Variërend van helemaal niks (ja hallo ik ben ook ooit begonnen met niks hoor) tot ehm, 15? 18? En elke reactie is me even lief! :D
 • Met wat voor camera maak je foto’s voor je artikelen?
  Mijn cameraatje van de Aldi, wat eigenlijk een filmcamera is. En soms ook met m’n telefoon (Samsung Galaxy Ace), als ik de camera niet bij me heb.
 • Waar haal je inspiratie voor nieuwe artikelen vandaan?
  Ik kom gewoon wat tegen en dan rollen de letters onder m’n vingers vandaan. Of ik bedenk me iets, zomaar, en typ ‘t uit. Ja sorry, dat was ‘t gewoon.
 • Krijg je wel eens negatieve comments?
  Nee, dus jullie zijn allemaal ontzettend lief. En als jullie zo lief blijven hoef ik ook niet gemeen terug te bitchen.
 • Plaats je elke dag een nieuw artikel?
  Neuj. Dat kan ik helemaal niet joh. Inspiratie komt en gaat. En het komt nogal eens voor dat de inspiratie even weg is. Sja, schrijven is ook maar een creatieve bezigheid, en creativiteit is niet vanzelfsprekend.
 • Hoe lang doe je gemiddeld over een artikel?
  Hier deed ik denk ik een kwartiertje over, of iets meer. Of minder. Meestal doe ik er niet zo lang over, kan me niet herinneren dat ik echt uren bezig ben geweest. Maar goed, ik hoef ook niet veel uit te zoeken voor een artikeltje. Soms wel wat, maar Google is mijn beste vriend en we begrijpen mekaar behoorlijk goed, meestal.

I’m not weird, I’m limited edition

Alle tekst op deze blog is door mij geschreven, tenzij anders vermeldt. Foto’s die niet van mij zijn, zijn voorzien van een bronvermelding. Gelieve niet zonder toestemming overnemen.

Advertenties

8 thoughts on “Over mij en deze blog

Laat van je horen: reageer!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s